İş seyahatinde yeni istikamet Tel-Aviv
Rusya'da iş turizminin en yoğun yeni rotası Moskova - Tel-Aviv hattı oldu. Kommersant gazetesi, son 6 ayda Rusya'dan İsrail şehrine gerçekleşen seyahat sayısının 8 kat arttığını yazıyor. Ancak gazeteye konuşan kaynaklara göre, bu seyahatlerin amacı gerçekten bir iş anlaşması imzalamaktan çok, ülkeden para çıkarmak.
Aviasales dly biznes servisinin verilerine göre, İsrail'in ardından en yüksek artış 4,4 katla Kazakistan, 3,8 katla Özbekistan ve 3,5 katla Belarus seferlerinde. Ermenistan, Azerbaycan ve Türkiye'ye gerçekleşen iş gezilerinin sayısı da 2,5 kat artmış durumda.
İran'a gerçekleşen seyahat sayısı bu yıl 2 kat arttı. İran, böylece Rusya'dan gerçekleşen ilk seyahatlerinde ilk kez ilk 10 ülke arasında yer aldı.
Kommersant'a konuşan hizmet sağlayıcılar, Rusya'dan diğer ülkelere gerçekleşen iş seyahatlerinin sayısının geçtiğimiz yıla kıyasla 2 kat arttığını, ancak bu sayının hala 2019'un gerisinde olduğunu belirtiyor.
25.7.2022

Реклама